IJs op locatie & meer

Catering

GEEN FEESTJE ZONDER DE IJSCOBAR

 

Heeft u een speciale gelegenheid en lijkt het u leuk om de ijssalon naar uw locatie te halen? Dat is nu mogelijk met onze speciaal gemaakte ijsbar (afmeting 110 x 70cm). De bar kan op een tafel worden geplaatst en heeft ruimte voor maximaal 3 bakken à 5 liter, dat is in totaal voor 15 liter ijs (+/- 10 bollen per liter) en 3 verschillende smaken. De minimale afname is 10 liter / 2 bakken à 5 liter ijs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Het bezorgen (binnen de gemeente Meppel) & het gebruik van de ijsbar, ijsknijper en overige benodigdheden is gratis.

Minimaal 2 dagen van te voren reserveren


Onze nieuwe authentieke bakfiets!

 

Bent u met een groot gezelschap en wilt u uw feestje, trouwerij, verjaardag, bedrijfsfeest of welke gelegenheid dan ook verrassen met een heerlijke, ijskoude lekkernij? Dan is onze authentieke bakfiets perfect voor u. Er is ruimte voor 10 bakken ijs van 5 liter, waarvan de minimale afname 5 bakken ijs.

 

Het bezorgen (binnen de gemeente Meppel) en het gebruik van de bakfiets, inclusief personeel* en overige ijsbenodigdheden, is bij de prijs inbegrepen.

* Personeel is inbegrepen voor de 1e 3 uur, daarna komt er een supplement van € 10 per uur bovenop. Kosten van het bezorgen buiten Meppel zijn in overleg.

bakfiets