De Smaakmakers van IJsmakers

WIJ MAKEN IJS ZOALS IJS BEDOELD IS

Voor ons ambachtelijk bereid ijs gebruiken we de beste ingrediënten. We maken uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen, waardoor de smaak heel puur en zacht is. Wij bereiden het ijs in onze open keuken. Zo kan iedereen achter de schermen een kijkje nemen van het ijsdraaien.

Al onze fruitsmaken zijn op basis van water gemaakt, dus geheel lactose vrij en heerlijk fris van smaak. Alle andere ijssmaken worden bereid op een romige melkbasis, bijvoorbeeld vanille, yoghurt en caramel.


Altijd wel iets nieuws te proeven

De ijssmaken in de vitrine wisselen wekelijks, zo is er altijd wel iets nieuws te proeven. Weten welke bijzondere smaken we op dit moment hebben? Volg ons op Facebook en Twitter.

Heeft u een speciaal dieet of een voedselintolerantie?
Bekijk dan onze allergenenlijst. Uiteraard hebben we suikervrij ijs en we hebben speciale glutenvrije hoorntjes.


EEN GREEP UIT ONZE IJSSMAKEN

Pistache

Om ons pistache ijs te maken, voegen wij pure pistache toe aan onze basismix. De pure pistache pasta wordt gemaakt van geperste pistachenootjes.

Stracciatella

Aan dit heerlijke, romige ijs is echte Belgische Callebaut chocola toegevoegd. IJs met zowel kleine als wat grotere stukken chocola, een goddelijke smaakbeleving!

Vanille

Ons vanille ijs wordt gemaakt met topkwaliteit vanille uit Madagaskar. De kleine stukjes vanillemerg in het ijs optimaliseren de smaak.

Bosvruchten

Dit sorbet ijs heeft een fijne, frisse smaak en wordt gemaakt van de lekkerste rode vruchten zoals aardbeien, frambozen, bramen, blauwe en rode bessen.


onze ijstaarten. een smakelijk dessert

IJSTAARTEN

Een perfect idee voor een verrassend dessert zijn onze mooie ijstaarten. Wij hebben vier verschillende ijstaarten in het assortiment. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen creatie van smaken samen te stellen. De ijstaarten zijn voor 6 à 8 personen.

 
 

Iets te vieren?
Onze ijstaarten maken indruk op uw feestje!
Kom eerst lekker proeven en ervaar het zelf.


IJSTAARTEN ASSORTIMENT

Monchou

Deze ijstaart van monchou ijs heeft een aardbeien topping en echte bastogne kruimels.

Chocola

Deze ijstaart spreekt voor zich en bestaat uit witte en bruine chocola.

Tiramisu

Deze ijstaart van tiramisu ijs wordt afgemaakt met lange vingers en cacao.

Hazelnoot

Deze ijstaart bestaat uit hazelnootijs met een chocolade topping.


DE KOFFIE & AMBACHTELIJKE TAARTEN VAN IJSMAKERS. EEN PURE SMAAKBELEVINGTIP:
Neem onze Italiaanse koffie met huisgemaakte taart of brownie. Een pure smaakbeleving.

100% huis gemaakt

Wat is er nu lekkerder dan een zelf gemaakte taart? Daarom serveren wij uitsluitend huisgemaakte taarten. Taartstukken of een taart mee naar huis nemen om thuis te genieten? Dat kan! Hele taarten graag 2 dagen van te voren bij ons bestellen.


Heerlijke taarten. PROEF DE VARIATIE

Onze appeltaart is rijkelijk gevuld met lekkere appels en rozijnen en smaakt zalig met een dot slagroom of een bolletje vanille- of kaneelijs.
De hemelse chocoladetaart bestaat uit twee cakelaagjes met daartussen en boven op een romige chocolade mousse. Verder hebben we een frisse monchou taart met een bodem van echte Bastogne koeken geserveerd met verse aardbeien. En dan de brownie, een pure chocolade beleving en goed gevuld met diverse noten.


Onze ambachtelijke taarten

Appeltaart

Chocoladetaart

Monchoutaart

Brownie