De Smaakmakers van IJsmakers

WIJ MAKEN IJS ZOALS IJS BEDOELD IS

Voor ons ambachtelijk bereid ijs gebruiken we de beste ingrediënten. We maken uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen, waardoor de smaak heel puur en zacht is. Wij bereiden het ijs in onze open keuken. Zo kan iedereen achter de schermen een kijkje nemen van het ijsdraaien.

Al onze fruitsmaken zijn op basis van water gemaakt, dus geheel lactose vrij en heerlijk fris van smaak. Alle andere ijssmaken worden bereid op een romige melkbasis, bijvoorbeeld vanille, yoghurt en caramel.


Altijd wel iets nieuws te proeven

De ijssmaken in de vitrine wisselen wekelijks, zo is er altijd wel iets nieuws te proeven. Weten welke bijzondere smaken we op dit moment hebben? Volg ons op Facebook en Twitter.

Heeft u een speciaal dieet of een voedselintolerantie?
Bekijk dan onze allergenenlijst. Uiteraard hebben we suikervrij ijs en we hebben speciale glutenvrije hoorntjes.


EEN GREEP UIT ONZE IJSSMAKEN

Pistache

Om ons pistache ijs te maken, voegen wij pure pistache toe aan onze basismix. De pure pistache pasta wordt gemaakt van geperste pistachenootjes.

Stracciatella

Aan dit heerlijke, romige ijs is echte Belgische Callebaut chocola toegevoegd. IJs met zowel kleine als wat grotere stukken chocola, een goddelijke smaakbeleving!

Vanille

Ons vanille ijs wordt gemaakt met topkwaliteit vanille uit Madagaskar. De kleine stukjes vanillemerg in het ijs optimaliseren de smaak.

Bosvruchten

Dit sorbet ijs heeft een fijne, frisse smaak en wordt gemaakt van de lekkerste rode vruchten zoals aardbeien, frambozen, bramen, blauwe en rode bessen.